DÈN ER

JEG

NADIA EL- GENDI //


KONSULENT & ANTROPOLOG- MED

KÆRLIGHED TIL - RESPEKT FOR -

OG

SPECIALE I

KULTUR


Med en far fra Egypten og en mor fra Danmark blev min interesse for kultur født sammen med mig. Og den vokser med mig. Hver dag.  


Min karriererejse startede i pædagogikkens tegn, men den voksende interesse for kultur og samfund ledte mig videre til antropologistudiet – et fag, der bygger på forståelsen af, hvorfor vi mennesker gør, som vi gør. Jeg blev opslugt. I dag arbejder jeg derfor som antropolog og jeg har dedikeret mit arbejdsliv til kulturforståelse, kulturmøder, virksomhedskultur og integration.


Siden 2006 har jeg beskæftiget mig med kulturforståelse og integration – både i mødet med borgerne i jobcentrene og patienterne i sundhedssystemet. Arbejdet med virksomheders kultur ligger også mit faglige hjerte nært. Som konsulent har jeg hjulpet et væld af virksomheder med at bevæge sig fra en usund til en sund kultur. 


Jeg byder ind med viden og kompetencer til at håndtere og eliminere misforståelser, kultursammenstød og, ja: sure opstød. 


Jeg kan slå mine folder på scenen som foredragsholder.

Jeg kan sidde ved bordet som sparringspartner. 

Jeg kan stå på gulvet som underviser og inspirator. 

Og jeg kan være fluen på væggen, der observerer. 


-Hvor end jeg befinder mig, kan du regne med, jeg leverer den nøgne sandhed – underholdende, inspirerende og motiverende. 


Når jeg ikke er ude hos store som små – offentlige som private - organisationer, er kursen formodentlig sat mod eventyr ude i verden med min familie. Men du kan altid fange mig på min mail: nadia@paatvaers.com


TØV IKKE – TAG KONTAKT

nadia@paatvaers.com

+45  2515  1975

Lykkendalsvej 103, 8220 Brabrand

CVR nr. 35600779